Секрети професії ЕЛЕКТРОМОНТЕР

Секрети професії ЕЛЕКТРОМОНТЕР

Тебе зацікавила професія Електромонтер, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування і ти хочеш дізнатися про її переваги?

Отже, електромонтер це робітник, який займається встановленням, діагностикою та ремонтом електричних приладів та обладнання. Він має справу з усіма можливими видами електроустаткування. Глобально його обов’язки можна визначити словосполученням «обслуговування електротехніки», а конкретні завдання електромонтера залежать від того, де він працює.

Наприклад, на заводі він займається монтажем, діагностикою та ремонтом верстатів, стежить за безперебійною подачею енергії на виробництво. У комунальних службах – здійснює обслуговування електрообладнання у житлових будинках. Також слюсарі-електрики можуть працювати в приватних компаніях, де виконують найрізноманітніші завдання — від ремонту праски до заміни проводки в квартирі.

Скільки отримує електромонтер в Україні?

У середньому електромонтер та слюсар-електрик в Україні заробляють 14 000 грн.

Які навички потрібні електромонтеру

  • Знання та розуміння закономірностей роботи різних електроприладів, електромереж, електросхем та ланцюгів.
  • Вміння обробляти та застосовувати на практиці дані, отримані з технічної документації електроприладу.
  • Знання основ електроніки, прикладної механіки та автоматики.
  • Обов’язкове знання способів захисту та вміння надавати першу медичну допомогу при ураженні електричним струмом.

В МПМЛ приймають на навчання за професією Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування на основі базової середньої освіти. Термін навчання 3 роки (з отриманням повної загальної середньої освіти).

Отримайте консультацію з питань навчання та зарахування до МПМЛ за телефоном 093-367-8943 (в денний час).

  • Гарантована стипендія 1250 грн.
  • На час навчання звільнення від мобілізації.
  • Безкоштовне навчання.
  • Безкоштовне проживання в гуртожитку.

Подати заяву ви можете особисто, звернувшись до приймальної комісії, яка працює з понеділка по п`ятницю з 9:00 до 16:00 за адресою вулиця Космонавтів, 66. Проїзд маршрутками 29, 31, 43, 53 (зупинка Миколаївська) 1, 10, 52 (зупинка вулиця Космонавтів).

Скористайся можливістю подати електронну заяву на навчання, заповнивши форму за посиланням. Ми зателефонуємо вам протягом декількох днів, щоб підтвердити отримання вашої заяви.

Секрети професії ЕЛЕКТРОМОНТЕР